Udskriv

 N-Modulgruppen_3770x800

N-Modulgruppen

  

modulanlæg Fremo-moduler  
System DCC  
Kontaktperson Per Schiøpffe, formand  
telefon 40554461  
Hjemmeside www.nmodulgruppen.dk  
E-mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

N-modulgruppen blev stiftet i august 2006.

Vi kører efter FREMOdul standarderne, dog har vi lavet nogle ændringer ift de "officielle" FREMO standarder, bla muligheden for at have baggrunde. Men ændringerne er ikke større, end at vi uden videre kan sætte vores moduler sammen med andre FREMOdul'er. Alt vores kørsel er digital.

Vi er i N-modulgruppen pt ca. 50 medlemmer fra hele landet, flest fra Sjælland/København.

Vi mødes fast én gang om måneden i vores klublokale i Gladsaxe. Her udveksles gode råd og erfaringer, samt snakkes modeljernbane i almindelighed og spor N i særdeleshed. Ind imellem har nogle medlemmer taget et modul med for at vise fremskridtene. I klublokalet har en række medlemmer opstillet deres moduler, som vi alle kører på. Da vi arbejder med moduler, har vi ingen fast bane, og vi kan ændre den efter vores behov. Pt. Har vi en bane med på ca. 25 modulmeter med 4 stationer. Vi kører alt fra hyggetog til at køre med FREMO køreplaner med godsspil og det hele. Alt efter hvad vi lyster eller har ambitioner til. Imellem de faste møder bruger klubbens medlemmer vores lokaler til modulbygning eller bare alm. hygge.

Flere gange om året holder vi modultræf, hvor vi opstiller et større anlæg og kører over en weekend i en gymnestikhal eller andet lokale som er stort nok. Vi har ofte gæster fra vores svenske "naboklub".

Endvidere opstiller vi gerne udstillingsanlæg til eks. Hobbymessen eller på Rigshospitalets børneafdeling, hvor de lader børnene holde "fridag" med modeltog.

N-modulgruppen er medlem af Dansk Modeljernbane Union (DMJU) og N-Club International (NCI).

Nye medlemmer er velkomne.

Se en video fra et af Nmodulgruppens modultræf her N-MODULGRUPPEN I DALBY 2015
 

Valby2008-30x

N-modulgruppens anlæg på Valbymessen 2008