Udskriv

Modeltogklubben FRICHS

  frichs6

Modelanlæg Spor N (1:160), Fremo moduler
System 2-skinne 12v DC
Klubadresse Frichsparken, Søren Frichsvej 40 A, kld, 8230 Åbyhøj
Kontaktperson Jan Aude
Hjemmeside http://www.frichsklubben.dk/
e-mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Vi har klubaften mandag og onsdag fra kl. 19 til ca. kl. 23.Kontakt os via hjemmesiden, så kan du se om det også er noget for dig.

 P9110009 P9110010

Spor N - Vi bygger moduler

Vi er nu i fuld gang med produktionen af vores moduler i størrelse N. For at ensarte vores moduler, har vi valgt at køre efter FREMO normen. Du kan læse mere om vores moduler og FREMO normen på hjemmesiden.

Vendemodul med drejeskive

_MG_1708

Vi har også bygget 2 vendemoduler så vi ikke behøver at lave en cirkel, når vi er ude til arrangementer med modulerne.Herved kan vi nemt lave en opstilling der passer til den plads klubben får tildelt. På det ene modul har vi lavet et remiseområde med en drejeskive. Her kan medlemmerne sætte deres lokomotiver til fremvisning.

Moduler er dejlig nemme og overskuelige.

Det er nemt at pakke dem væk, fordi du kan adskille dem i mindre stykker. Hvis du selv bygger nogle stykker, kan du mødes med andre og samle alle modulerne til et større anlæg.

Flere og flere fra klubben viser interesse for de små moduler, hvilket gør det endnu mere attraktivt at lave sit eget modul. Det er ikke kun inkarnerede N folk der bygger moduler, men også Märklin og jævnstrømsfolk der bygger. Alle er velkomne små som store.

Kontakt: Jan Aude, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

frichs5

frichs4

frichs1