Udskriv

  

nscaledk_logo 

 

 

Syd- og Vestsjællands N Klub

Modelanlæg skala N 1:160
System 2-skinne 12v DC
Klubadresse
Kontaktperson Patrick Sindlev, Kildemarksvej 20, 1.sal, 4700 Næstved
telefon 28 30 56 19
Hjemmeside www.sovnk.dk
E-mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi er nogle gutter fra Næstved og omegn med spor N tog som hobby. Den nærmeste klub er i Køge, og det er noget af et stykke at skulle køre, for at dele lidt viden med andre spor N folk. Vi har derfor valgt selvv at starte en klub på sydsjælland.

Vi er stadig i opstartsstadiet og har valgt at starte stille og roligt op. Vores klublokaler består derfor, på nuværende tidspunkt, af hjemmesiden, samt de lokaler i privaten, som vores medlemmer lægger hus til, når vi mødes.

Vores anlæg består af medlemmernes egne anlæg, og vi har derfor endnu ikke et fælles anlæg. Vi vil bestræbe os på at afholde klubaftener hos de medlemmer, der kan stille et anlæg til rådighed, så man har mulighed for at få prøvekørt sine tog og få nogle rigtig hyggelige timer sammen. Det er ikke noget krav, at klubmedlemmerne selv har et anlæg.

Klubben er primært for spor N folk på sydsjælland, så er du inden for rimelig transportafstand fra Næstved, og savner du også et spor N fælleskab, så gå ind på hjemmesiden og meld dig ind.
Mødetider og -steder vil blive offentliggjort på hjemmesiden umiddelbart før hvert møde.
Se mere på hjemmesiden.