Udskriv

Skærmbillede 2016-02-13 kl. 00.48.26 

modulanlæg Fremo-moduler  
System DCC  
Kontaktperson Peter Møller  
telefon 4027 6302  
Hjemmeside http://www.nmodulvest.dk
 
E-mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 

 D75 2268

 

N-Modulvest er et udspring af N-modulgruppen, Danmarks største forening for Skala N. Initiativet til stiftelsen af foreningen er taget af 3 jyske medlemmer af N-modulgruppen, som mente der var grundlag for stiftelsen af en afdeling i Jylland i 2015.

I den forbindelse arrangeredes det første modultræf i Jylland 5.-7. februar 2016 med henblik på at få flere medlemmer til N-modulvest, hvor der kom mange besøgende og var stor interesse for en klub.

Klubben er nu en realitet efter stiftende generalforsamling den 6. marts 2016Interesserede kan kontakte formand Peter Møller på Tlf. 4027 6302 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Vi mødes efter behov alt efter hvor der er plads til os, da vi ikke har noget klublokale. På møderne udveksles gode råd og erfaringer, samt snakkes om modeljernbane i almindelighed og spor N i særdeleshed. Der vil være mulighed for at tage et modul med for at vise fremskridtene, få råd og vejledning. Egentlig kørsel er på køredage og udstillinger, hvor vi sætter vores moduler sammen til et stort anlæg.

Vi kører med moduler efter FREMO's N-RE standard. Dog har vi lavet nogle ændringer ift. de ”officielle” FREMO standarder, bla. muligheden for at have baggrunde. Men ændringerne er ikke større, end at vi uden videre kan sætte vores moduler sammen med andre FREMOdul’er.

Se en video fra vores træf her  og en billedreportage her.

 

06.03.16