Udskriv

 Lovmæssige forhold for www.skala-n.dk

deani

Deutsche Seite 

Indehaver og webmaster: Lars Lindhard

Redaktion: 
Redaktør Lars Lindhard (ansvarlig efter presseloven)

Redaktionens kontaktadresse: post(at)skala-n.dk

Indhold:
www.skala-n.dk er en privat, upolitisk og uafhængig nyhedstjeneste for modeljernbane i skala-N. Siden bringer omtale og anmeldelser af nye danske modeller, som måtte dukke op i skala-N. Udover nyhederne omtales ældre skala-N modeller, digitaldrift og selvbyg af forskellige ting. Opdatering sker løbende efter behov.

Adgang:
Adgang til siden er gratis og kræver intet abonnement. Interesserede kan tilmelde sig en opdateringsliste, så der kommer en mail, når der opdateres (bortset fra rent tekniske rettelser og opdateringer). Tilmelding sker pr. e-mail.

Copyright:
Alt materiale på denne hjemmeside er copyright Lars Lindhard eller de respektive fotografer/forfattere og må ikke kopieres/benyttes/gengives uden skriftlig tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Der må gerne linkes til siden.

Disclaimer:
Enhver brug af denne hjemmeside sker på eget ansvar og risiko. Indholdet af denne hjemmeside og alt materiale på hjemmesiden stilles til rådighed som beset og uden nogen form for hverken stiltiende eller udtrykkelige garantier, herunder bl.a. for, om produkter og andet materiale fra hjemmesiden er egnet til et bestemt formål.

Ethvert erstatningsansvar for skader, som opstår ved brug af hjemmesiden eller produkter og/materialer, der er beskrevet på hjemmesiden, fraskrives udtrykkeligt.

På linkssiden er angivet links til forskellige sider, som efter redaktionens skøn kan have interesse for sidens læsere. Der gøres udtrykkeligt opmærksom på, at www.skala-n.dk eller redaktionen ikke påtager sig noget ansvar for indholdet af de sider, der linkes til, medmindre der linkes til en af www.skala-n.dks egne sider. 

© Lars Lindhard 2017